Je stand goed in beeld

Een carrousel-presentatie van je product portfolio of USP's, een promofilm, instructievideo of een speciale beursvideo op je beursstand: bewegende beelden helpen om aandacht te trekken, je beursdoelstellingen te bereiken en meer traffic op je beursstand te krijgen.
Je stand goed in beeld
Haal maximaal rendement uit je beursdeelname!

Haal maximaal rendement uit je beursdeelname!

Met  film, video, animatie of een Powerpoint presentatie kun je vaak meer overbrengen dan met folders of modellen van je producten. Dat geldt zeker ook als je diensten levert of je produkt te groot of complex is om op een stand te laten zien.
Beelden vormen een uitstekend aanknopingspunt voor een gesprek met beursbezoekers en ondersteunen jou en je collega's bij het verkoopgesprek. En als het druk is op je stand en al je vertegenwoordigers zijn in gesprek, kan  een visuele beurspresentatie geïnteresseerden vasthouden, informeren en vermaken totdat je ze persoonlijk kunt aanspreken. Voorkom dat potentiële klanten weglopen.  

Mobiloscoop denkt met je mee

Zowel voor grote als kleine ondernemingen is beursdeelname is een hele investering, in geld en tijd.  Een beursvoorbereiding is over het algemeen intensief en belastend. Dat geldt zelfs voor een ervaren marketing-afdeling, dus helemaal als je dat er vanuit een ander functie 'gewoon bij doet'. Daarom zoek je betrouwbare, deskundige partners waar je van op aan kunt, zoals Mobiloscoop. Wij kunnen je adviseren bij de inpassing en vormgeving van beeldschermen in je stand, werken met apparatuur waar we 100% achter staan, regelen op- en afbouw, zorgen dat alles werkt en dat je presentatie perfect draait. Volgens afspraak, vakkundig en op tijd zodat jij je met andere zaken bezig kunt houden.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat.
Mobiloscoop denkt met je mee

Nu een offerte aanvragen

Klik op 'Offerte' en vul je gegevens en wensen in. Wij sturen je dan z.s.m. een offerte op maat.


Offerte aanvragen