Beamer huren

Je kunt bij Mobiloscoop ook  (Full HD)beamers, schermen en andere apparatuur huren, voor één of meerdere dagen. Wij verhuren professionele beamers tot 15.000 ansi-lumen Full HD/2K . Huurprijzen zijn op aanvraag.

Met beamers kunnen beelden in spiegelbeeld en in diverse verhoudingen en beeldformaten worden vertoond. 
Door het projecteren van beelden in spiegelbeeld kan de beamer buiten het zicht opgesteld worden indien de ruimte ervoor geschikt is. Met behulp van diverse lenzen is de afstand van de beamer t.o.v. het scherm variabel.

Indien gewenst kan Mobiloscoop ook de installatie en bediening voor je verzorgen, informeer naar de mogelijkheden.
Beamer huren
Beeldscherm / LED scherm huren

Beeldscherm / LED scherm huren

Beeldscherm huren voor op een beurs, evenement, productpresentatie of voor een andere toepassing? Bij Mobiloscoop heb je volop keuze en ben je verzekerd van de beste kwaliteit. We hebben een uitschuifbaar 28 m² LED scherm voor binnen of buiten (klaar voor gebruik binnen een half uur), modulaire LED-schermen (in vele verschillende beeld-formaten en verhoudingen, lichte trussframes met windbestendige filmdoeken, een middelgroot opblaasbaar scherm, of ons —  grootste van Nederland  — gigantisch opblaasbaar scherm van16  x 8 meter ! 

In sommige gevallen kun je het scherm - voordelig - zelf bij ons afhalen, opzetten en na afloop terugbrengen. Informeer naar de mogelijkheden.

Audiovisuele apparatuur huren

Naast beamers en beeldschermen, verhuren wij ook bijbehorende apparatuur zoals DVD speler, Blu-Ray speler, presentation switcher, voorzieningen voor het vertonen van live camerabeelden, een TV signaal. Dat geldt ook voor geluidsinstallaties: wij verhuren EV geluidssets met een uitstekende sound.
Ook apart te huur, Een 30 watt FM zendinstallatie ( FM stansmitter ) voor o.a.tijdelijke evenementenzenders.
Deze zender kan over de hele FM bandbreedte het stereo signaal zenden, met een eventuele RDS module, zodat tekst meegestuurd kan worden met het geluidsignaal.

Nu een offerte aanvragen

Klik op 'Offerte' en vul je gegevens en wensen in. Wij sturen je dan z.s.m. een offerte op maat.


Offerte aanvragen