Succes verzekerd

Bij Mobiloscoop kun je beeldschermen en projectors huren voor kleine en grote evenementen. Met ons gigantische opblaasbare Airscreen kunnen we events tot wel 5000 mensen aan. Maar ook voor kleinschalige en indoor beeldprojectie ben je bij ons aan het goede adres, of voor het huren van audiovisuele middelen zoals krachtige 15000 ansi-lumen Sanyo beamers of een 28 m2 gebruiksvriendelijk LED scherm.
  • Overzicht mogelijkheden Mobiloscoop
  • Zaal omgebouwd tot bioscoop
  • Rock Werchter, vertier op camping
Succes verzekerd
Professioneel en overtuigend

Professioneel en overtuigend

Mobiloscoop is je deskundige partner in beeld (en geluid): servicegericht en efficiënt. Wij denken met je mee en nemen je zorgen uit handen. We installeren onze apparatuur en materialen op de gewenste locatie en op het gewenste tijdstip. Onze trussschermen, led schermen en Airscreen zijn snel, veilig en zonder kraan op te bouwen en weer af te breken.  We zorgen dat alles gebruiksklaar staat en bedienen de techniek voor je.  Professioneel en overtuigend.

Want het spreekt voor zich dat jij je bedrijsevenement, klantenavond of promo event 
professioneel en overtuigend wilt neerzetten. Of het nu gaat om B2B of Business-to-consumer,  grootbeeld is een uitstekende communicatiemiddel om  je merk of bedrijfsimago versterken, je organisatie in beeld te brengen of simpelweg om mensen een plezierige dag of avond te bezorgen.