98 inch monitor / TV / scherm

Philips BDL9870EU  98 inch 4K scherm
Deze Ultra HD LED monitor is ideaal voor bijvoorbeeld: Presentaties, beursstands, meetings, evenementen, reclamescherm, ‘mini’ bioscoop of bedrijfsvideo's, of voor feesten en bruiloften.
Met alleen een USB-stick heb je voldoende om de ingebouwde madiaplayer te kunnen gebruiken. Geen extra afspeelapparatuur en/of kabels nodig. U hoeft alleen maar uw content (video, audio, foto's) op te slaan op de USB-stick en deze aan te sluiten op uw beeldscherm en een afspeellijst samen te stellen.
Ook heeft u de mogelijkheid om inhoud van maximaal vier aparte ingangen af te spelen op één scherm.
Maak verbinding met, en beheer uw content via de cloud met de geïntegreerde HTML5-browser.
Dit display kan ook veilig en betrouwbaar in verticale stand worden bevestigd.
Het scherm kan zowel aan een (beurs)wand gehangen, of ingebouwd worden, als op een vrijstaand statief geplaatst worden. Een statief / lift kan erbij geleverd worden, waarbij het scherm tot een hoogte van 2.8 meter geplaatst kan worden (hart scherm). Een echte eye-catcher!!
 
Belangrijkste kenmerken op een rijtje:
98″ scherm (248 cm) diagonaal
Resolutie 3840×2160 4K Ultra HD
Vele digitale en analoge inputs mogelijk
Onboard USB Mediaplayer
Kijkhoek (horizontaal en verticaal) 178 graden
Horizontaal en verticaal (portrait mode) inzetbaar
Instelbare helderheid
Afmetingen: 2193 x 1248 x 90 mm
Gewicht 91,4kg zonder voet
Stroomverbruik slechts 500W
Ingebouwde speakers

Meer specificaties, klik hier.
98 inch monitor / TV / scherm
Je stand goed in beeld

Je stand goed in beeld

Een carrousel-presentatie van je product portfolio of USP's, een promofilm, instructievideo of een speciale beursvideo op je beursstand: bewegende beelden helpen om aandacht te trekken, je beursdoelstellingen te bereiken en meer traffic op je beursstand te krijgen.

Haal maximaal rendement uit je beursdeelname!

Met  film, video, animatie of een Powerpoint presentatie kun je vaak meer overbrengen dan met folders of modellen van je producten. Dat geldt zeker ook als je diensten levert of je produkt te groot of complex is om op een stand te laten zien.
Beelden vormen een uitstekend aanknopingspunt voor een gesprek met beursbezoekers en ondersteunen jou en je collega's bij het verkoopgesprek. En als het druk is op je stand en al je vertegenwoordigers zijn in gesprek, kan  een visuele beurspresentatie geïnteresseerden vasthouden, informeren en vermaken totdat je ze persoonlijk kunt aanspreken. Voorkom dat potentiële klanten weglopen.  
Haal maximaal rendement uit je beursdeelname!
Mobiloscoop denkt met je mee

Mobiloscoop denkt met je mee

Zowel voor grote als kleine ondernemingen is beursdeelname is een hele investering, in geld en tijd.  Een beursvoorbereiding is over het algemeen intensief en belastend. Dat geldt zelfs voor een ervaren marketing-afdeling, dus helemaal als je dat er vanuit een ander functie 'gewoon bij doet'. Daarom zoek je betrouwbare, deskundige partners waar je van op aan kunt, zoals Mobiloscoop. Wij kunnen je adviseren bij de inpassing en vormgeving van beeldschermen in je stand, werken met apparatuur waar we 100% achter staan, regelen op- en afbouw, zorgen dat alles werkt en dat je presentatie perfect draait. Volgens afspraak, vakkundig en op tijd zodat jij je met andere zaken bezig kunt houden.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Nu een offerte aanvragen

Klik op 'Offerte' en vul je gegevens en wensen in. Wij sturen je dan z.s.m. een offerte op maat.


Offerte aanvragen