Live voetbal op groot scherm

Mobiloscoop verzorgt al je live TV uitzendingen op groot scherm, EK, WK voetbal of andere grote sportmomenten. En natuurlijk ook andere grote gebeurtenissen: de intocht van Sinterklaas, bevrijdiingsdag, de afscheidsrede van de koningin, het eindejaarsvuurwerk, noem maar op. Live TV is dus niet alleen iets voor op het terras bij de kroeg of voor een horecavereniging, maar ook voor gemeenschapshuizen, scholen, gemeenten, oranjeverenigingen, scouting,  etc.

Mobiloscoop is aangesloten bij Film Service (NL) en Jekino (B) en heeft hierdoor vergunning voor het openbaar vertonen van vele DVD’s en TV uitzendingen (o.a. voetbal). 

Naast live TV kunnen we je ook helpen bij het uitzenden van zelfgemaakte live camerabeelden, interviews en shots van je publiek bijvoorbeeld, of live-beelden vanaf een andere plek, zie ook hieronder.
Live voetbal op groot scherm
Heel dichtbij met live beeld

Heel dichtbij met live beeld

Beleef alles intens en van heel dichtbij met live camera-beelden van het podium of live sfeeropnames vanuit het publiek, live-beelden op afstand vanuit een andere locatie of ander land, live-interviews,  real time internetbeelden of live TV.
  • Live camera op grootbeeldscherm
  • Live Voetbal scherm

Iedereen eerste rij

Met live-closeups van artiesten op het podium en back stage interviews, zit iedereen eerste rij en kan met volle teugen genieten. Vergroot het succes van je evenement met live-beelden op groot scherm. Mobiloscoop heeft de schermen, apparatuur en kennis. Neem contact op voor meer informatie.
  • Bewegende achtergrond gewenst?
  • Indoor biosocoopscherm
Iedereen eerste rij

Nu een offerte aanvragen

Klik op 'Offerte' en vul je gegevens en wensen in. Wij sturen je dan z.s.m. een offerte op maat.


Offerte aanvragen