Groots in beeld

Met één (of meerdere) grote beeldschermen kun je bewegende beelden, sfeer, informatie, close-ups en reclame toevoegen aan jouw evenement, tentoonstelling, show, open dag, klant-, karaoke of benefietavond, braderie, wedstrijd, etc.

Groots in beeld
Lichtgewicht projectiescherm

Lichtgewicht projectiescherm

Wij hebben diverse projectieschermen bestaande uit een lichtgewicht trussframe waarin een doek wordt gespannen.  Het doek kan van diverse materialen  zijn, afhankelijk van de locatie waar de projectie plaatsvindt. Het frame is vrijstaand en is zonder hulp van een kraan op te zetten waardoor de kosten laag blijven en de benodigde ruimte voor het opzetten van het scherm niet groot hoeft te zijn. Hoe we zo'n scherm opbouwen zie je als je klikt op het plaatje hiernaast.

Videowall

Met een LED video wall maak je grote indruk op de bezoekers van jouw evenement, want de intensiteit en impact van LED beeld is geweldig. Bovendien heb je geen projector nodig.  Bij Mobiloscoop huur je een LED scherm aanhanger die je zo een hal inrijdt en eenvoudig uitschuift voor gebruik. Zie ook onder LED-schermen.

Videowall
Opblaasbaar megascherm

Opblaasbaar megascherm

Heb je een hele grote hal of binnenruimte en wil je dat duizenden bezoekers alles toch goed kunnen zien? Kies dan voor ons 16 x 8 meter grote megascherm. De inflatable Airscreen is eenvoudig te vervoeren en installeren. Zien hoe dat gaat? Klik dan op het plaatje hiernaast voor een animatie of kijk op de foto-pagina voor een filmpje.

Veelzijdig Medium Airscreen

Speciaal voor de kleinere locaties, voorstellingen in privétuinen, speeltuinen of indoor en voor een kleiner budget, biedt Mobiloscoop ook een middelgroot opblaasbaar scherm. Dit Medium Airscreen heeft een projectie-oppervlak van 7,4 bij 4,2 meter en is geschikt voor voorstellingen voor een publiek tot 500 personen. Het publiek kan relatief dicht bij het scherm zitten, een ideale oplossing dus bij beperkte ruimte.

Het Medium Airscreen is bestand tegen weer en wind tot en met windkracht 5 en kan ook bij beperkte ruimte eenvoudig en  snel worden opgezet. Dit scherm staat in een tijdsbestek van ruim één uur. Kijk op YouTube - Airscreen hoe dit gaat. De totale breedte en hoogte van dit opblaasbaar scherm bedragen 9,5 bij 7 meter.
Veelzijdig Medium Airscreen

Projectiescherm of LED?

Het gebruik van een beeldscherm met projector kan alleen in het donker of bij beperkt daglicht en kunstlicht. Houd hier rekening mee bij de inrichting van je ruimte en voorkom dat licht direct op het scherm schijnt. Check bij evenementen overdag of de ruimte misschien verduisterd moet worden, bijvoorbeeld met gordijnen of luiken. Hoeveel verduistering nodig is, hangt af van het schermformaat en de lichtopbrengst van de beamer. Kies bij twijfel voor een LED-scherm. Weten hoe laat het buiten donker is op de geplande datum? Hier vind je de tijden van zonsondergang (.PDF)

Nu een offerte aanvragen

Klik op 'Offerte' en vul je gegevens en wensen in. Wij sturen je dan z.s.m. een offerte op maat.


Offerte aanvragen