Grootbeeld voor sales promotion of PR

Exclusieve evenementen, instore demonstraties, modeshows of optredens van artiesten, voor mensen die je producten kopen, je merk via social media volgen, geabonneerd zijn op je nieuwbrieven, lid zijn van een club... Op evenementen gerichte reclame, sponsoring, PR-activiteiten, street promotion, ...

... Ideale momenten om grootbeeld schermen in te zetten, je naamsbekendheid en klantbinding te vergroten.
Ook OVERDAG mogelijk door middel van een geprint doek / banners in een (opblaasbaar) scherm gespannen.


Mobiloscoop helpt je daar graag bij, met slimme beeldschermsystemen voor binnen en buiten, professionele apparatuur, maar vooral ook met deskundigheid en enthousiasme.
Grootbeeld voor sales promotion of PR
LED Billboard huren?

LED Billboard huren?

Onze mobiele LED wall is zeer geschikt voor marketing en promotiedoeleinden. Op straat, een evenemententerrein of indoors, de LED display brengt je reclame of andere boodschap helder in beeld.  Lees meer over de impact en mogelijkheden van LED reclame onder LED-schermen.

Reclame rond de film

Mobiloscoop is specialist op gebied van drive in cinema, openlucht bioscoop en mobiele bioscoop. Voor aanvang van de film en in de pauze kunnen wij sponsorlogo's, promofilmpjes, aankondigingen voor andere activiteiten etc. vertonen. Reclame rondom een film of andere voorstelling is een mooie manier om lokaal te adverteren, of je nu reclame maakt voor je eigen organisatie / stichting of voor de bedrijven die je filmevenement op een of andere manier steunen.
Reclame rond de film

Nu een offerte aanvragen

Klik op 'Offerte' en vul je gegevens en wensen in. Wij sturen je dan z.s.m. een offerte op maat.


Offerte aanvragen