Groots in beeld

Met één (of meerdere) grote beeldschermen kun je bewegende beelden, sfeer, informatie, close-ups en reclame toevoegen aan jouw evenement, tentoonstelling, show, open dag, klant-, karaoke of benefietavond, braderie, wedstrijd, etc.

Groots in beeld
Iedereen eerste rij

Iedereen eerste rij

Met live-closeups van artiesten op het podium en back stage interviews, zit iedereen eerste rij en kan met volle teugen genieten. Vergroot het succes van je evenement met live-beelden op groot scherm. Mobiloscoop heeft de schermen, apparatuur en kennis. Neem contact op voor meer informatie.
  • Bewegende achtergrond gewenst?
  • Indoor biosocoopscherm

Silent Cinema

Ondanks dat in de nabijheid van de bioscoop veel rumoer, (machine)geluiden is, of verkeer raast, kun je vollop genieten van de film met de koptelefoon op 

Ook wanneer de bioscoop zelf geen geluidsoverlast mag veroorzaken in de omgeving (buiten of binnen) is de Silent Cinema een uitkomst.
De koptelefoons zijn uiteraard draadloos, sluiten omgevingsgeluiden goed uit, zijn comfortabel om te dragen en gaan tot wel 8 uur mee zonder op te laden.
* Open draadloze RF-stereo hoofdtelefoon-systeem
* Speciaal ontwerp voor party en event gebruik
* LED-lampjes om kanaalkeuze te geven
* Schuif de schakelaar voor selectie kanalen
* Persoonlijke volumeregeling op elke hoofdtelefoon
* Zacht oorkussen voor super comfortabel dragen
* Met Draadloze stereo zender (max 3 kanalen) 
* Bereik van 500 meter
Silent Cinema

Daag ons uit met jouw evenement!

Wil jij ook grootbeeld voor jouw muziekconcert, cultuur- of dancefestival, toneelvoorstelling, game party, zomeravondterras, open dag, straattheater of andere openlucht bijeenkomst? 

De sfeer verhogen met clips of film bij het zwembad, op een vakantiepark, bij een winterse schaatsbaan,  viering van koninginnedag  (koningsdag!), Sinterklaas, carnaval, midzomernacht, cluboverwinning, kampioenschapsfeest, kermis, loterij, uitreiking, manifestatie....

Mobiloscoop heeft de apparatuur en ervaring om het waar te maken. We hebben schermen van allerlei typen en groottes die op verschillende manieren opgesteld kunnen worden: naast of boven een podium, op een festivalterrein, op een plein in de binnenstad. Daag ons uit met jouw ideeën. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Kijk voor tips over subsidiering en sponsoring van je evenement onder Over ons > Subsidies / Tips

Mega Airscreen: een gigantisch opblaasbaar scherm

Voor zeer grote oppervlakte, hebben we een megagroot opblaasbaar scherm. Een zogenaamd Airscreen. Dit megascherm heeft een projectie oppervlak van maar liefst 16 bij 8 meter. Door de grote breedte en hoogte (totaal 18 bij 13 meter !) kan de film vanaf grote afstand bekeken worden. Dit scherm kan in een tijdsbestek van ruim één uur opgezet worden. Kijk op YouTube - Airscreen hoe dit gaat. Ideaal voor bijvoorbeeld drive-in bioscopen.
Projecteren tot een afstand van 145 meter! vanaf het 16m breed scherm is mogelijk, dit is vooral handig indien vanaf een tribune geprojecteerd moeten worden of  over bijvoorbeeld een waterplas, publiek, of parkeerplaatsen.
Mega Airscreen: een gigantisch opblaasbaar scherm
Veelzijdig Medium Airscreen

Veelzijdig Medium Airscreen

Speciaal voor de kleinere locaties, voorstellingen in privétuinen, speeltuinen of indoor en voor een kleiner budget, biedt Mobiloscoop ook een middelgroot opblaasbaar scherm. Dit Medium Airscreen heeft een projectie-oppervlak van 7,4 bij 4,2 meter en is geschikt voor voorstellingen voor een publiek tot 500 personen. Het publiek kan relatief dicht bij het scherm zitten, een ideale oplossing dus bij beperkte ruimte.

Het Medium Airscreen is bestand tegen weer en wind tot en met windkracht 5 en kan ook bij beperkte ruimte eenvoudig en  snel worden opgezet. Dit scherm staat in een tijdsbestek van ruim één uur. Kijk op YouTube - Airscreen hoe dit gaat. De totale breedte en hoogte van dit opblaasbaar scherm bedragen 9,5 bij 7 meter.

Maak indruk met outdoor LED

Ledschermen hebben een enorme lichtintensiteit en garanderen daarmee een maximale impact op het publiek. Hoe meer impact en hoe intenser de beleving, hoe groter het succes van een festival, feest of zakelijke presentatie! Bovendien kan LED in tegenstelling tot projectieschermen ook overdag gebruikt worden.

Vergroot het bereik van een live-evenement of promotiecampagne met een LED MEGASCHERM. Iedereen zit ‘eerste rij’ en kan overal volgen wat er op het podium gebeurt (of vooraf is opgenomen). 

Bij Mobiloscoop huur je eenvoudig en voordelig vanaf 6 tot 28 vierkante meter LED-scerm! voor een perfect beeld, overal en altijd, zeker ook overdag en zelfs in direct zonlicht !
 
Maak indruk met outdoor LED
Evenement bij windkracht 6: winddoorlatend filmdoek

Evenement bij windkracht 6: winddoorlatend filmdoek

Mobiloscoop maakt ook gebruik van lichtgewicht truss frames waarin we een filmdoek spannen. We beschikken over doeken van diverse materiaalsoorten die we afhankelijk van de locatie en weersomstandigheden inzetten. Bij slechte weersvoorspellingen, maken we gebruik van een speciaal winddoorlatend en waterbestendig p.v.c. doek.Hierdoor is het projectiescherm bestand tegen harde wind.

Een UNIEK trussframe is vrijstaand en zonder hulp van een kraan op te zetten (zoals al onze schermen) , waardoor de kosten laag blijven en de benodigde ruimte voor het opzetten van het scherm niet groot hoeft te zijn.
 

Nu een offerte aanvragen

Klik op 'Offerte' en vul je gegevens en wensen in. Wij sturen je dan z.s.m. een offerte op maat.


Offerte aanvragen