De bioscoop komt naar je toe!

De openluchtbioscoop brengt mensen samen. Wil je een gezellig avond organiseren voor je buurt, bedrijf, club of een andere doelgroep? Zoek je een betaalbaar speciaal evenement of attractie? Misschien wil je zelfs een heuse drive-in bioscoop organiseren? Of het nu in Nederland is of in België, wij komen naar je toe! Met ons vier verdiepingen hoog scherm, heeft iedereen de beste plek !
De bioscoop komt naar je toe!
Zorgeloos genieten

Zorgeloos genieten

Vertrouw op de deskundigheid en de flexibiliteit van Mobiloscoop om van je evenement een succes te maken. Wij nemen je zorgen uit handen, we beschikken over professionele, betrouwbare en veilige beeld- en geluidsapparatuur en schermen aangepast aan elk seizoen en vrijwel iedere locatie (binnen of buiten). Kijk hier wie  al heeft geprofiteerd van de voordelen van Mobiloscoop.

Er is meer mogelijk dan je denkt!

Wij regelen de film en filmrechten

Natuurlijk brengen we ook de film mee en regelen we de auteursrechten. Je hebt keuze uit duizenden filmtitels. Klik hier voor het vinden van de meest populaire films voor een evenement. 

Mobiloscoop is aangesloten bij Film Service  (NL) en Bevrijdingsfilms (B) en bied hierdoor de mogelijkheid tot het verkrijgen van licenties voor het openbaar vertonen van speelfims vanaf DVD en Blu-ray, documentiares en live TV uitzendingen.

Ook bieden we de mogelijkheid om de nieuwste bioscoopfilms te vertonen!

Wij regelen de film en filmrechten
Bijzondere films op bijzondere locaties

Bijzondere films op bijzondere locaties

De mobiele bioscoop  maakt het mogelijk om je filmvoorstelling een heel persoonlijk karakter te geven. Want misschien is die film wel een eigen productie, art house movie of een echte vintage productie. 

En met Mobiloscoop ben je  niet gebonden aan een standaard bioscoopzaal. Locatie en omgeving kunnen een film heel bijzonder maken. Denk aan een indoor voorstelling in een kasteel, oude kerk, pakhuis, fabriek of een outdoor movie op het strand, bij het zwembad, in een haven.... We kunnen ook projecteren op gebouwen en andere oppervlakken. Een zeildoek bijvoorbeeld.

Jij zorgt voor de locatie, wij voor de rest. Zo makkelijk is het.

  • Een gigantisch airscreen in het park
  • Bijzondere filmlocatie
  • 60m² Scherm geplaatst op podium
Jij zorgt voor de locatie, wij voor de rest. Zo makkelijk is het.

Nu een offerte aanvragen

Klik op 'Offerte' en vul je gegevens en wensen in. Wij sturen je dan z.s.m. een offerte op maat.


Offerte aanvragen