Grootbeeld in een sporthal, kantine, bedrijfsruimte...

Mobiloscoop voorziet ook jouw binnenevenementen, feesten , bedrijfs- en beurspresentaties, van perfect beeld en geluid.

Van indrukkend groot tot intiem klein, van zakelijk tot heel persoonlijk: wij denken met je mee en komen met een passende oplossing. 

Ook voor live TV, live voetbalwedstrijden of live beelden op afstand ben je bij mobiloscoop aan het goede adres.

En voor filmliefhebbers bouwt Mobiloscoop in no-time een sporthal, bedrijfsruimte, theaterzaal, schouwburg, of loods om tot  een echte bioscoop!

Kijk voor tips over subsidiering en sponsoring van je evenement of vertoning onder Over ons > Subsidies / Tips
Grootbeeld in een sporthal, kantine, bedrijfsruimte...
Het hele jaar door, geen zorgen over het weer

Het hele jaar door, geen zorgen over het weer

Bij een indoor activiteit ben je niet afhankelijk van het weer. Dat is zeker in het najaar of in de winter een groot voordeel (en soms een must). 

Er is meer mogelijk dan je denkt, ook op groot scherm binnen, met een LED scherm van hoge kwaliteit of een van onze vele projectieschermen. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw vereniging, stichting, club, school, goed doel, café, vakantiepark of andere organisatie. 

Lichtgewicht projectiescherm

Wij hebben diverse projectieschermen bestaande uit een lichtgewicht trussframe waarin een doek wordt gespannen.  Het doek kan van diverse materialen  zijn, afhankelijk van de locatie waar de projectie plaatsvindt. Het frame is vrijstaand en is zonder hulp van een kraan op te zetten waardoor de kosten laag blijven en de benodigde ruimte voor het opzetten van het scherm niet groot hoeft te zijn. Hoe we zo'n scherm opbouwen zie je als je klikt op het plaatje hiernaast.
Lichtgewicht projectiescherm
Videowall

Videowall

Met een LED video wall maak je grote indruk op de bezoekers van jouw evenement, want de intensiteit en impact van LED beeld is geweldig. Bovendien heb je geen projector nodig.  Bij Mobiloscoop huur je een LED scherm aanhanger die je zo een hal inrijdt en eenvoudig uitschuift voor gebruik. Zie ook onder LED-schermen.

Opblaasbaar megascherm

Heb je een hele grote hal of binnenruimte en wil je dat duizenden bezoekers alles toch goed kunnen zien? Kies dan voor ons 16 x 8 meter grote megascherm. De inflatable Airscreen is eenvoudig te vervoeren en installeren. Zien hoe dat gaat? Klik dan op het plaatje hiernaast voor een animatie of kijk op de foto-pagina voor een filmpje.
Opblaasbaar megascherm
Veelzijdig Medium Airscreen

Veelzijdig Medium Airscreen

Speciaal voor de kleinere locaties, voorstellingen in privétuinen, speeltuinen of indoor en voor een kleiner budget, biedt Mobiloscoop ook een middelgroot opblaasbaar scherm. Dit Medium Airscreen heeft een projectie-oppervlak van 7,4 bij 4,2 meter en is geschikt voor voorstellingen voor een publiek tot 500 personen. Het publiek kan relatief dicht bij het scherm zitten, een ideale oplossing dus bij beperkte ruimte.

Het Medium Airscreen is bestand tegen weer en wind tot en met windkracht 5 en kan ook bij beperkte ruimte eenvoudig en  snel worden opgezet. Dit scherm staat in een tijdsbestek van ruim één uur. Kijk op YouTube - Airscreen hoe dit gaat. De totale breedte en hoogte van dit opblaasbaar scherm bedragen 9,5 bij 7 meter.

Projectiescherm of LED?

Het gebruik van een beeldscherm met projector kan alleen in het donker of bij beperkt daglicht en kunstlicht. Houd hier rekening mee bij de inrichting van je ruimte en voorkom dat licht direct op het scherm schijnt. Check bij evenementen overdag of de ruimte misschien verduisterd moet worden, bijvoorbeeld met gordijnen of luiken. Hoeveel verduistering nodig is, hangt af van het schermformaat en de lichtopbrengst van de beamer. Kies bij twijfel voor een LED-scherm. Weten hoe laat het buiten donker is op de geplande datum? Hier vind je de tijden van zonsondergang (.PDF)

Nu een offerte aanvragen

Klik op 'Offerte' en vul je gegevens en wensen in. Wij sturen je dan z.s.m. een offerte op maat.


Offerte aanvragen
JA, ik heb interesse in grootbeeld indoor
Graag word ik benaderd voor meer informatie hierover.