Buiten-evenement bij daglicht?
Kies voor LED!

Ledschermen hebben een enorme lichtintensiteit. Daarom is een LED-screen ook overdag in de openlucht te gebruiken. Een uniek voordeel van LED ten opzichte van projectieschermen! Bij LED ben je niet afhankelijk van het omgevingslicht. De helderheid van onze LED-schermen past zich namelijk automatisch aan aan de omgeving. 

Dat maakt een mobiele LED wall ook zeer geschikt voor marketing en promotiedoeleinden op straat of op een evenemententerrein. De LED display brengt je reclame of andere boodschap helder in beeld.
 
Projectie is veel meer dan LED afhankelijk van het omgevingslicht (daglicht of kunstlicht), zelfs met de sterkste beamers is de lichtintensiteit van een LED-scherm niet te evenaren . Daarom zetten we onze projectieschermen alleen na zonsondergang in, of overdag in een verduisterde binnenruimte of tent. Want om de een goed beeld te garanderen moet het voldoende donker zijn. Bij LED gelden deze beperkingen niet. Overdag in de openlucht zetten we dus uitsluitend LED-schermen in.
Buiten-evenement bij daglicht? <br> Kies voor LED!
Zelfs in direct zonlicht

Zelfs in direct zonlicht

Door de grote helderheid  (zie technische specificaties ledscherm) is een Mobiloscoop LED scherm zelfs geschikt voor gebruik in direct zonlicht. Net als je ogen, past het scherm zich automatisch aan aan het omgevingslicht: een grote lichtintensiteit in de zon, een lagere intensiteit in het donker.  Zo kan je publiek altijd prettig en ontspannen naar film of uitzending kijken de de informatie op het scherm makkelijk volgen. 

De LED-intensiteit wordt via een lichtsensor volautomatisch geregeld en aangepast aan het omgevingslicht. Dit garandeert een optimaal beeld bij elk lichtniveau. De LED screen is dus voor iedere gewenste situatie te gebruiken - overdag maar ook ‘s avonds of indoor - en voldoet aan alle veiligheidseisen voor binnen- en buitengebruik. 

 

Nu een offerte aanvragen

Klik op 'Offerte' en vul je gegevens en wensen in. Wij sturen je dan z.s.m. een offerte op maat.


Offerte aanvragen