LED-scherm van hoge kwaliteit

zowel voor indoor & outdoor hebben we LED-schermen indiverse formaten en beeldverhoudingen. Van bilboard tot Banner of Boarding. Door de grote helderheid (>7.000 cd/m²) zijn LED-schermen uitermate geschikt voor gebruik overdag (minimaal 2.000 cd/m² vereist) en zelfs bij direct zonlicht (min. 5000 cd/m²). De helderheid wordt via een lichtsensor automatisch aangepast aan het omgevingslicht. Het scherm is dus voor iedere gewenste situatie te gebruiken - ook ‘s avonds of indoor - en voldoet aan alle veiligheidseisen voor binnen- en buitengebruik.
LED-scherm van hoge kwaliteit
Haarscherp en vloeiend beeld

Haarscherp en vloeiend beeld

Een hoge resolutie (pixelpitch vanaf 3 tot 10mm) zorgt voor een uitstekend contrast en de hoge 3840 ‘refresh rate’ voor vloeiende beeldovergangen. Daardoor komen zelfs kleine details haarscherp over, ook bij bewegende beelden. En dan zijn daar nog de kleurdiepte, nauwkeurige kleurweergave en hoge lichtopbrengst die bijdragen aan een maximale impact op de kijker.

Grote kijkhoek voor breed publiek

Het scherm is gebruiksklaar voor de meest voorkomende beeldverhouding 16:9 maar via software en/of hardware ook aan te passen op andere beeldverhoudingen. De kijkhoek is enorm (135° horizontaal en 120° vertikaal) zodat iedereen de beelden kan zien.
Grote kijkhoek voor breed publiek
Gebruiksklaar in 30 minuten

Gebruiksklaar in 30 minuten

De LED-display die gemonteerd is op een trailer met hydraulische mast en gebruiksklaar binnen 30 minuten na aankomst. Het scherm is compact tijdens transport maar wordt snel en eenvoudig uitgeschoven en op hoogte gebracht. De modulaire schermen hebben een langere opbouwtijd, afhankelijk van de situatie. (modulair betekend: bestaande uit losse elementen/ledpanelen, die ter plekke samengesteld worden)
 

Mobiel LED-scherm op trailer

De mobiele LED panelen kunnen tot een hoogte van ruim 7 meter de lucht in, met een vrije hoogte van max. 3,2 meter zodat het prima gebruikt kan worden in combinatie met een podium of geluidsinstallatie.
Mobiel LED-scherm op trailer
Randapparatuur

Randapparatuur

Bij de huur van een LED-scherm is standaard inbegrepen: een presentation switcher waarmee naadloos tussen diverse bronnen gewisseld kan worden. De mogelijke videobronnen vind je in onze flyer met technische specificaties (.PDF) Op verzoek is ook aanvullende  te huur: Laptop, DVD speler, Blu-Ray speler, geluidsapparatuur, voorzieningen voor het vertonen van live camerabeelden, een TV signaal, etc.

Alle audiovisuele apparatuur wordt  met zorg en kennis van zaken geïnstalleerd. Dit garandeert een optimale voorstelling met het beste beeld en geluid. 

Voor meer informatie

Bovenstaande informatie en meer  vind je terug in onze 
.PDF download Flyer technische specificaties LED

Wij helpen je graag om je evenement, presentatie of promotiecampagne tot een succes te maken! Dus wil je nog meer weten, neem contact met ons op.
Contact met Mobiloscoop