Succes verzekerd

Bij Mobiloscoop kun je beeldschermen en projectors huren voor kleine en grote evenementen. Met ons gigantische opblaasbare Airscreen kunnen we events tot wel 5000 mensen aan. Maar ook voor kleinschalige en indoor beeldprojectie ben je bij ons aan het goede adres, of voor het huren van audiovisuele middelen zoals krachtige 15000 ansi-lumen Sanyo beamers of een 28 m2 gebruiksvriendelijk LED scherm.
  • Achtergrondscherm bij concert/orkest
  • Overzicht mogelijkheden Mobiloscoop
  • Rock Werchter, vertier op camping
Succes verzekerd
98 inch monitor / TV / scherm

98 inch monitor / TV / scherm

Philips BDL9870EU  98 inch 4K scherm
Deze Ultra HD LED monitor is ideaal voor bijvoorbeeld: Presentaties, beursstands, meetings, evenementen, reclamescherm, ‘mini’ bioscoop of bedrijfsvideo's, of voor feesten en bruiloften.
Met alleen een USB-stick heb je voldoende om de ingebouwde madiaplayer te kunnen gebruiken. Geen extra afspeelapparatuur en/of kabels nodig. U hoeft alleen maar uw content (video, audio, foto's) op te slaan op de USB-stick en deze aan te sluiten op uw beeldscherm en een afspeellijst samen te stellen.
Ook heeft u de mogelijkheid om inhoud van maximaal vier aparte ingangen af te spelen op één scherm.
Maak verbinding met, en beheer uw content via de cloud met de geïntegreerde HTML5-browser.
Dit display kan ook veilig en betrouwbaar in verticale stand worden bevestigd.
Het scherm kan zowel aan een (beurs)wand gehangen, of ingebouwd worden, als op een vrijstaand statief geplaatst worden. Een statief / lift kan erbij geleverd worden, waarbij het scherm tot een hoogte van 2.8 meter geplaatst kan worden (hart scherm). Een echte eye-catcher!!
 
Belangrijkste kenmerken op een rijtje:
98″ scherm (248 cm) diagonaal
Resolutie 3840×2160 4K Ultra HD
Vele digitale en analoge inputs mogelijk
Onboard USB Mediaplayer
Kijkhoek (horizontaal en verticaal) 178 graden
Horizontaal en verticaal (portrait mode) inzetbaar
Instelbare helderheid
Afmetingen: 2193 x 1248 x 90 mm
Gewicht 91,4kg zonder voet
Stroomverbruik slechts 500W
Ingebouwde speakers

Meer specificaties, klik hier.

Professioneel en overtuigend

Mobiloscoop is je deskundige partner in beeld (en geluid): servicegericht en efficiënt. Wij denken met je mee en nemen je zorgen uit handen. We installeren onze apparatuur en materialen op de gewenste locatie en op het gewenste tijdstip. Onze trussschermen, led schermen en Airscreen zijn snel, veilig en zonder kraan op te bouwen en weer af te breken.  We zorgen dat alles gebruiksklaar staat en bedienen de techniek voor je.  Professioneel en overtuigend.

Want het spreekt voor zich dat jij je bedrijsevenement, klantenavond of promo event 
professioneel en overtuigend wilt neerzetten. Of het nu gaat om B2B of Business-to-consumer,  grootbeeld is een uitstekende communicatiemiddel om  je merk of bedrijfsimago versterken, je organisatie in beeld te brengen of simpelweg om mensen een plezierige dag of avond te bezorgen.
  • Rabobank presentatie met groot scherm
Professioneel en overtuigend