Maak indruk met outdoor LED

Ledschermen hebben een enorme lichtintensiteit en garanderen daarmee een maximale impact op het publiek. Hoe meer impact en hoe intenser de beleving, hoe groter het succes van een festival, feest of zakelijke presentatie! Bovendien kan LED in tegenstelling tot projectieschermen ook overdag gebruikt worden.

Vergroot het bereik van een live-evenement of promotiecampagne met een LED MEGASCHERM. Iedereen zit ‘eerste rij’ en kan overal volgen wat er op het podium gebeurt (of vooraf is opgenomen). 

Bij Mobiloscoop huur je eenvoudig en voordelig vanaf 6 tot 28 vierkante meter LED-scerm! voor een perfect beeld, overal en altijd, zeker ook overdag en zelfs in direct zonlicht !
 
Maak indruk met outdoor LED
Outdoor promotie & reclame

Outdoor promotie & reclame

Een mobiele LED wall voor film, live-uitzending etc. is ook meteen te gebruiken voor outdoor marketing en promotiedoeleinden. Op het dorpsplein, terras of evenemententerrein, de LED display brengt je reclame of andere boodschap helder in beeld. Met reclame rondom film of evenement bereik je een groot publiek in een ontspannen sfeer, tegen geringe kosten.

Je
 kunt onze LED screen op wielen natuurlijk ook inzetten als mobiel reclamebord of informatiebord. Een krachtig LED billboard tot zelfs 28 vierkante meter kunnen plaatsen trekt de aandacht. Omdat ons LED-scherm op een aanhanger met hydraulische mast staat, is het zeer snel te plaatsen en verplaatsen. Perfect voor het inzetten voor één dagdeel, meerdere malen met het tussentijds op- en afbouwen ervan, maar ook voor langere perioden. Ideaal voor straatreclame / weilandreclame, aankondigingen, tijdelijke bewegwijzering etc. 

Nu een offerte aanvragen

Klik op 'Offerte' en vul je gegevens en wensen in. Wij sturen je dan z.s.m. een offerte op maat.


Offerte aanvragen