Van trouwfeest...

We worden steeds digitaler,  en dat geldt ook voor trouwfeesten en andere gelegenheden. Het hoort er helemaal bij:

•    Een presentatie met foto's en filmpjes van vroeger
•    Een door familie of vrienden gemaakte video of sketch
•    Een persoonlijke boodschap van een ver familielid
•    Een sfeervolle achtergrond voor een lied op speech
•    Een live close-up van een act of toespraak

Lachwekkende of ontroerende beelden die het bruidspaar een onvergetelijke avond bezorgen. Geregeld door het bruidspaar zelf of een leuk cadeau /  verrassing van vrienden.

Mobiloscoop verhuurt ook kleine schermen en eenvoudig te bedienen beamers en apparatuur. Beetje zenuwachtig voor al die techniek op een belangrijke dag?
Wij kunnen je advies geven en de presentatie ook geheel verzorgen.

Behalve je trouwfeest kunnen we natuurlijk ook een trouwdag,  groots verjaardagsfeest, jubileum, huldiging, pensioen, afscheid of ander heel persoonlijk feest voorzien van beeld en geluid.
We helpen je graag om er iets bijzonders van te maken.
Van trouwfeest...
...Tot te gekke party

...Tot te gekke party

Bewegende beelden, videoclips en live camerabeelden zijn ultieme sfeermakers voor een geslaagd feest of zinderende party. Klein of groot, intiem & exclusief of groots aangepakt, jouw party wordt een succes!

Wij verhuren verschillende maten schermen, voor LED of projectie. Beamers en bijbehorende apparatuur. rekening houdende met de beschikbare ruimte, het publiek en je persoonlijke wensen. Informeer naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

Buurtfeest, eindexamenfeest, carnaval, gaming party's, muziek & dance party's met DJ, kampioensfeest, party van de studentenvereniging, personeelsvereninging of heeft je bedrijf iets te vieren? Vraag naar de mogelijkheden.


 

Draadloze koptelefoons met zender.

Nieuw in het verhuurprogramma, draadloze koptelefoons met meerkanaals zender.

Deze zijn inzetbaar voor: film, muziek, DJ, Feesten, rondleidingen in steden, fabrieken, bedrijfsterreinen etc. Geen last van omgevingsgeluiden, optimaal geluid en draagcomfort.
De zender heeft een bereik van 500 meter (in de openlucht) en indoor kan het door wanden en plafonds. Door de meerkanaals zender is het mogelijk om bijvoorbeeld diverse talen te laten horen over de koptelefoons.
De drager kan zelf het kanaal kiezen en het geluidsniveau instellen.
Koptelefoons gaan tot 10 uur mee op een batterijlading.
Ook ideaal voor feesten en filmvertoningen, waarbij er geen geluidsoverlast mag worden veroorzaakt! 's avonds laat film kijken of feesten zonder dat de buren er last van hebben :)
Draadloze koptelefoons met zender.

Nu een offerte aanvragen

Klik op 'Offerte' en vul je gegevens en wensen in. Wij sturen je dan z.s.m. een offerte op maat.


Offerte aanvragen