Indoorbioscoop

Voor filmliefhebbers bouwt Mobiloscoop in no-time een sporthal, bedrijfsruimte, theaterzaal, schouwburg, of loods om tot een echte bioscoop! Wij zorgen voor opbouw en afbouw van het filmdoek, de beamer en hele techniek. We bedienen de apparatuur zodat jij verzekerd bent van de beste beeldkwaliteit Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van een middag of avondje film op je eigen locatie vlak bij huis. 

Een leuk idee voor je buurtvereniging, cultuurstichting of school. Voor bedrijven, gemeenten en andere organisaties.
 
  • Indoor biosocoopscherm
Indoorbioscoop
Silent Cinema

Silent Cinema

Ondanks dat in de nabijheid van de bioscoop veel rumoer, (machine)geluiden is, of verkeer raast, kun je vollop genieten van de film met de koptelefoon op 

Ook wanneer de bioscoop zelf geen geluidsoverlast mag veroorzaken in de omgeving (buiten of binnen) is de Silent Cinema een uitkomst.
De koptelefoons zijn uiteraard draadloos, sluiten omgevingsgeluiden goed uit, zijn comfortabel om te dragen en gaan tot wel 8 uur mee zonder op te laden.
* Open draadloze RF-stereo hoofdtelefoon-systeem
* Speciaal ontwerp voor party en event gebruik
* LED-lampjes om kanaalkeuze te geven
* Schuif de schakelaar voor selectie kanalen
* Persoonlijke volumeregeling op elke hoofdtelefoon
* Zacht oorkussen voor super comfortabel dragen
* Met Draadloze stereo zender (max 3 kanalen) 
* Bereik van 500 meter

Wij regelen de film en filmrechten

Natuurlijk brengen we ook de film mee en regelen we de auteursrechten. Je hebt keuze uit duizenden filmtitels. Klik hier voor het vinden van de meest populaire films voor een evenement. 

Mobiloscoop is aangesloten bij Film Service  (NL) en Bevrijdingsfilms (B) en bied hierdoor de mogelijkheid tot het verkrijgen van licenties voor het openbaar vertonen van speelfims vanaf DVD en Blu-ray, documentiares en live TV uitzendingen.

Ook bieden we de mogelijkheid om de nieuwste bioscoopfilms te vertonen!

Wij regelen de film en filmrechten
Zorgeloos genieten

Zorgeloos genieten

Vertrouw op de deskundigheid en de flexibiliteit van Mobiloscoop om van je evenement een succes te maken. Wij nemen je zorgen uit handen, we beschikken over professionele, betrouwbare en veilige beeld- en geluidsapparatuur en schermen aangepast aan elk seizoen en vrijwel iedere locatie (binnen of buiten). Kijk hier wie  al heeft geprofiteerd van de voordelen van Mobiloscoop.

Er is meer mogelijk dan je denkt!

Gratis hulp bij sponsorpresentatie

Mobiloscoop zal je - zonder extra kosten - helpen om een sponsorpresentatie en aankondigingen voor te bereiden om voorafgaand aan de film en in een pauze te vertonen (Powerpoint-presentatie). Animaties maken behoort ook tot de mogelijkheden, al is deze service niet gratis. Onze huurprijzen omvatten het scherm, geluid en projectiesystemen. Wij leveren ook technici, verzorgen het transport, de film, de presentatie en de opbouw plus afbouw. Lees hier meer over het werven van sponsoren.
Gratis hulp bij sponsorpresentatie
Bijzondere films op bijzondere locaties

Bijzondere films op bijzondere locaties

De mobiele bioscoop  maakt het mogelijk om je filmvoorstelling een heel persoonlijk karakter te geven. Want misschien is die film wel een eigen productie, art house movie of een echte vintage productie. 

En met Mobiloscoop ben je  niet gebonden aan een standaard bioscoopzaal. Locatie en omgeving kunnen een film heel bijzonder maken. Denk aan een indoor voorstelling in een kasteel, oude kerk, pakhuis, fabriek of een outdoor movie op het strand, bij het zwembad, in een haven.... We kunnen ook projecteren op gebouwen en andere oppervlakken. Een zeildoek bijvoorbeeld.

Nu een offerte aanvragen

Klik op 'Offerte' en vul je gegevens en wensen in. Wij sturen je dan z.s.m. een offerte op maat.


Offerte aanvragen