Meest populaire films voor evenement

Wat de filmkeuze betreft, dit is bij de meesten nog het lastigste onderdeel in het organiseren van de openluchtbioscoop. Er is heel veel keuze. Eigenlijk té veel keuze! Ik raad iedereen dan aan om op diverse sites waar toplijsten vermeld staan, een keuze te maken op basis van beoordelingen, leeftijd, thema en genre. Verderop op deze pagina een aantal links naar sites waar films beoordeeld worden en lijsten up to date bijgewerkt zijn.
Behalve het vertonen vanaf Blu-Ray, is er ook de mogelijkheid om de nieuwste bioscoopfilms op locatie te vertonen. Al brengt dit wel extra kosten met zicht mee, in verband met de benodigde apparatuur en vertoninglicenties.

De film die hier voor jouw evenement het best uit de bus komt, moet voor de publicatie  nog wel gecontroleerd worden, om te bepalen of de belanghebbenden (distributeurs) goedkeuring geven voor openbare vertoning. Voor bijna alle films die ooit op Video,  DVD of Blu-Ray zijn uitgekomen kunnen we de vergunning verzorgen. Dit willen wij ook voor jullie in orde maken, zodat je met één aanspreekpunt alles kunt regelen.

Als je een film zoekt voor een breed publiek, probeer dan een goed beoordeelde film te vinden waar de volgende elementen in zitten:  Muziek, Actie, Avontuur, en Humor. Dan is de avond altijd geslaagd! Na de keuze gemaakt te hebben, vragen wij – indien gewenst  voor jullie de vergunning aan. Het duurt dan nog enkele dagen voordat er aangekondigd mag worden welke film vertoond gaat worden. Indien ervoor gekozen wordt de filmtitel als verrassing te houden, mag je wachten met de filmkeuze tot 3 dagen voor de voorstelling.

Voor Nederland en België gelden verschillende voorwaarden voor het vertonen van films in het openbaar. Vraag naar de voorwaarden. Neem contact met ons op voor hulp bij het zoeken naar een geschikte film, wij willen je ook daar graag bij helpen.

Of het nu gaat om een goede actiefilm, kerstfilm, familiefilm, horror, triller, of humor, op deze sites kun je de mooiste films vinden! Onderstaande afbeeldingen brengen je naar de desbetreffende filmsite.