Indrukwekkend en veelzijdig LED

Op straat, een evenemententerrein of indoors, de mobile LED display brengt uw film, presentatie, live-beelden, reclame of andere boodschap helder in beeld. De enorme lichtintensiteit van ledschermen garanderen een maximale impact op het publiek. De LED Screen Trailer is een eenvoudige, snelle en veilige toepassing voor concerten, live video registratie, filmvertoning, sport evenementen, beurzen, shows, etc. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, onmisbaar voor overdag en ook gedurende langere perioden inzetbaar. Voor evenementen door het hele land (Nederland en België), het hele jaar door.
Indrukwekkend en veelzijdig LED
LED voor maximale impact

LED voor maximale impact

 Vergroot het bereik van een live-evenement of promotiecampagne met een MEGASCHERM. Iedereen zit ‘eerste rij’ en kan overal volgen wat er op het podium gebeurt (of vooraf is opgenomen). Hoe intenser de beleving, hoe groter het succes van een festival, feest of zakelijke presentatie! Ledschermen hebben een enorme lichtintensiteit en garanderen daarmee een maximale impact op het publiek.

Dat maakt een mobiele LED wall ook zeer geschikt voor marketing en promotiedoeleinden. Op straat, een evenemententerrein of indoors, de LED display brengt je reclame of andere boodschap helder in beeld

's Avonds en overdag

Op een LED Screen komt je boodschap goed over, of het nou in het donker ’s avonds is of OVERDAG. Zelfs in de zon garandeert de regelbare lichtintensiteit een perfecte beeldkwaliteit. Daarom is de mobiele LED display populair als aanvulling voor concerten, live video registratie, filmvertoning, sport evenementen, beurzen, shows, etc. etc.  Voor zowel binnen of buitengebruik.

's Avonds en overdag
LED: Snel en handig

LED: Snel en handig

Het LED videoscherm staat op een aanhangwagen met een hydraulische mast. Daardoor wordt het scherm eenvoudig, zonder kraan tot ruim 7 meter de lucht in getild. De LED trailer is volledig uitgerust met alle elektronica om video en presentaties te kunnen vertonen en gebruiksklaar in slechts 30 minuten vanaf aankomst! 

De aanhangwagen is compact en makkelijk in te passen op een evenemententerrein of indoor-locatie. Het scherm is tevens in te bouwen naast of boven een podium. De snelheid waarmee het LED-scherm geinstalleerd en weer afgevoerd kan worden is een voordeel voor de logistiek en timing. Dit is niet alleen efficiënt maar vaak ook vergunningstechnisch een voordeel.

De snelheid en flexibiliteit van een uitschuifbaar LED screen op wielen komen ook goed van pas bij gebruik van het scherm als billboard of reclamebord.

De voordelen op een rij

Bij Mobiloscoop huur je eenvoudig en voordelig vanaf 6 tot 28 vierkante meter hoge kwaliteit video LED voor een perfect beeld en maximale impact op de kijker. 
•    Voor binnen en buiten
•    Voor 's avonds en overdag
•    Voor entertainment en reclame
•    Voor een dagdeel of een maand
•    Een praktische LED schermen op aanhanger met hydraulische mast dat handig en snel te plaatsen en uit te schuiven is, of modulair, dat op diverse manieren en in verschillende configuraties opgesteld kan worden.
•    Scherm op wielen
•    Eenvoudig instelbaar
•    Gebruiksklaar in 30 minuten
•    Compact en compleet 

Mobiloscoop zorgt voor een goede technische ondersteuning, geeft advies en antwoord op al je vragen. Eén of meerdere schermen, bijzondere locaties, langere verhuurperiodes: er is meer mogelijk dan je denkt. Op verzoek regelen we ook de vergunningen voor vertoning van films vanaf DVD of Blu-Ray of zelfs de nieuwste bioscoopfilm..

Vraag naar de mogelijkheden en prijzen van onze LED-schermen !
De voordelen op een rij

Nu een offerte aanvragen

Klik op 'Offerte' en vul je gegevens en wensen in. Wij sturen je dan z.s.m. een offerte op maat.


Offerte aanvragen