Over Mobiloscoop

Mobiloscoop is een enthousiast, servicegericht en uiterst flexibel bedrijf gespecialiseerd in beeldprojectie en LED videobeeld op groot scherm. Het bedrijf bestaat sinds 2004 en heeft veel ervaring met digitale projectie op diverse groot formaat beeldschermen die overal kunnen staan of hangen, in de buitenlucht of onder dak.
Mobiloscoop werkt met (HD)beamers en LED-schermen van hoge kwaliteit en praktische projectieschermen in verschillende maten en soorten: weersbestendig, eenvoudig te plaatsen en te gebruiken.
Vragen over onze grootbeeldschermen? stel ze ons, maar kijk eerst even op de pagina FAQ om te zien of het antwoord op jou vraag hier misschien al bij staat!
Door het compleet kunnen aanbieden van o.a. openlucht en drive-in bioscopen, zijn we in staat scherpe prijzen te maken, en dat met hoge kwaliteit!  Huren van afzonderlijk materialen, op verschillende plaatsen, bij diverse bedrijven, maakt het duurder dan dat nodig is.  Bij Mobiloscoop heb je één aanspreekpunt waar je alles kunt regelen.
  • projectiescherm voor clip opname Jim
  • BuitenBioscoop in Houten
  • Openluchtbioscoop Exxon Mobil  2013 Spijkenisse
Over Mobiloscoop
Gratis hulp bij sponsorpresentatie

Gratis hulp bij sponsorpresentatie

Mobiloscoop zal je - zonder extra kosten - helpen om een sponsorpresentatie en aankondigingen voor te bereiden om voorafgaand aan de film en in een pauze te vertonen (Powerpoint-presentatie). Animaties maken behoort ook tot de mogelijkheden, al is deze service niet gratis. Onze huurprijzen omvatten het scherm, geluid en projectiesystemen. Wij leveren ook technici, verzorgen het transport, de film, de presentatie en de opbouw plus afbouw. Lees hier meer over het werven van sponsoren.

Gebruiksvoorwaarden Mobiloscoop

Copyright
© Mobiloscoop 2019. Alle rechten voorbehouden overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. Voor de reproductie of het gebruik van tekst of multimedia-informatie (geluid, beeld e.d.) is altijd voorafgaande schriftelijke toestemming vereist. Je kunt hiervoor contact opnemen met Mobiloscoop.


Privacy policy
Mobiloscoop hecht belang aan de bescherming van je privacy en de veiligheid van persoonsgegevens. Wij zullen persoonsgegevens uitsluitend verwerken in overeenstemming met de bepalingen van de Wet VAG, alsmede overige toepasselijke wet- en regelgeving. Om een goede indruk te geven van onze producten en diensten, staan op de foto's en films op deze website personen afgebeeld. Wij proberen hierbij rekening te houden met de privacy. Mocht je bezwaar hebben tegen publicatie conform het portretrecht, neem dan contact op.
De Privvacyverklaring is HIER te lezen/downloaden
Gebruiksvoorwaarden Mobiloscoop

Bedrijfsgegevens

Mobiloscoop B.V.
Kulutweg 4

5801 JA Venray
www.mobiloscoop.nl
info@mobiloscoop.nl
Tel. 0031 (0) 621457937

Mobiloscoop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68868294
Hier kun u de Algemene Leveringsvoorwaarde Mobiloscoop lezen en/of downloaden.

BTW nr: NL857625354B01
IBAN: NL29RABO0140036881