Beamer huren

Je kunt bij Mobiloscoop ook  (Full HD)beamers, schermen en andere apparatuur huren, voor één of meerdere dagen. Wij verhuren professionele beamers tot 15.000 ansi-lumen Full HD/2K . Huurprijzen zijn op aanvraag.

Met beamers kunnen beelden in spiegelbeeld en in diverse verhoudingen en beeldformaten worden vertoond. 
Door het projecteren van beelden in spiegelbeeld kan de beamer buiten het zicht opgesteld worden indien de ruimte ervoor geschikt is. Met behulp van diverse lenzen is de afstand van de beamer t.o.v. het scherm variabel.

Indien gewenst kan Mobiloscoop ook de installatie en bediening voor je verzorgen, informeer naar de mogelijkheden.
Beamer huren
Beeldscherm / LED scherm huren

Beeldscherm / LED scherm huren

Beeldscherm huren voor op een beurs, evenement, productpresentatie of voor een andere toepassing? Bij Mobiloscoop heb je volop keuze en ben je verzekerd van de beste kwaliteit. We hebben een uitschuifbaar 28 m² LED scherm voor binnen of buiten (klaar voor gebruik binnen een half uur), modulaire LED-schermen (in vele verschillende beeld-formaten en verhoudingen, lichte trussframes met windbestendige filmdoeken, een middelgroot opblaasbaar scherm, of ons —  grootste van Nederland  — gigantisch opblaasbaar scherm van16  x 8 meter ! 

In sommige gevallen kun je het scherm - voordelig - zelf bij ons afhalen, opzetten en na afloop terugbrengen. Informeer naar de mogelijkheden.

Draadloze koptelefoons met zender.

Nieuw in het verhuurprogramma, draadloze koptelefoons met meerkanaals zender.

Deze zijn inzetbaar voor: film, muziek, DJ, Feesten, rondleidingen in steden, fabrieken, bedrijfsterreinen etc. Geen last van omgevingsgeluiden, optimaal geluid en draagcomfort.
De zender heeft een bereik van 500 meter (in de openlucht) en indoor kan het door wanden en plafonds. Door de meerkanaals zender is het mogelijk om bijvoorbeeld diverse talen te laten horen over de koptelefoons.
De drager kan zelf het kanaal kiezen en het geluidsniveau instellen.
Koptelefoons gaan tot 10 uur mee op een batterijlading.
Ook ideaal voor feesten en filmvertoningen, waarbij er geen geluidsoverlast mag worden veroorzaakt! 's avonds laat film kijken of feesten zonder dat de buren er last van hebben :)
Draadloze koptelefoons met zender.

Audiovisuele apparatuur huren

Naast beamers en beeldschermen, verhuren wij ook bijbehorende apparatuur zoals DVD speler, Blu-Ray speler, presentation switcher, voorzieningen voor het vertonen van live camerabeelden, een TV signaal of presentaties. Dat geldt ook voor geluidsinstallaties: wij verhuren EV geluidssets met een uitstekende sound.
Ook te huur, Een 30 watt FM zendinstallatie ( FM stansmitter ) voor o.a.tijdelijke evenementenzenders.
Deze zender kan over de hele FM bandbreedte het stereo signaal zenden, met een eventuele RDS module, zodat tekst meegestuurd kan worden met het geluidsignaal.

98 inch monitor / TV / scherm

Philips BDL9870EU  98 inch 4K scherm
Deze Ultra HD LED monitor is ideaal voor bijvoorbeeld: Presentaties, beursstands, meetings, evenementen, reclamescherm, ‘mini’ bioscoop of bedrijfsvideo's, of voor feesten en bruiloften.
Met alleen een USB-stick heb je voldoende om de ingebouwde madiaplayer te kunnen gebruiken. Geen extra afspeelapparatuur en/of kabels nodig. U hoeft alleen maar uw content (video, audio, foto's) op te slaan op de USB-stick en deze aan te sluiten op uw beeldscherm en een afspeellijst samen te stellen.
Ook heeft u de mogelijkheid om inhoud van maximaal vier aparte ingangen af te spelen op één scherm.
Maak verbinding met, en beheer uw content via de cloud met de geïntegreerde HTML5-browser.
Dit display kan ook veilig en betrouwbaar in verticale stand worden bevestigd.
Het scherm kan zowel aan een (beurs)wand gehangen, of ingebouwd worden, als op een vrijstaand statief geplaatst worden. Een statief / lift kan erbij geleverd worden, waarbij het scherm tot een hoogte van 2.8 meter geplaatst kan worden (hart scherm). Een echte eye-catcher!!
 
Belangrijkste kenmerken op een rijtje:
98″ scherm (248 cm) diagonaal
Resolutie 3840×2160 4K Ultra HD
Vele digitale en analoge inputs mogelijk
Onboard USB Mediaplayer
Kijkhoek (horizontaal en verticaal) 178 graden
Horizontaal en verticaal (portrait mode) inzetbaar
Instelbare helderheid
Afmetingen: 2193 x 1248 x 90 mm
Gewicht 91,4kg zonder voet
Stroomverbruik slechts 500W
Ingebouwde speakers

Meer specificaties, klik hier.
98 inch monitor / TV / scherm

Nu een offerte aanvragen

Klik op 'Offerte' en vul je gegevens en wensen in. Wij sturen je dan z.s.m. een offerte op maat.


Offerte aanvragen