Onze specialiteit: de drive-in bioscoop

Drive-inn filmvoorstellingen - zeker in combinatie met oldtimers - nemen een bijzondere plaats in bij Mobiloscoop. Want grootbeeldprojectie en drive-in bioscopen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Drive-in, dat roept beelden op van de jaren 50 & 60, the American dream, oldtimers, een unieke sfeer...

Daarom zijn deze evenementen nog steeds populair en doen we die met veel plezier bij Mobiloscoop. Onze FULL HD beamers leveren op elk formaat een uitstekende beeldkwaliteit, zelfs wanneer het niet volledig donker is en ons gigantische Airscreen is bij uitstek geschikt voor drive-ins. Door gebruik van FM zendapparatuur of geluidsinstallaties met groot vermogen kun je elke film in stereo ervaren. Zo kun je vanuit je comfortabele autostoel optimaal genieten
  • drive in bioscoop classic
  • Drive in bioscoop
  • Autobioscoop drive-inn
Onze specialiteit: de drive-in bioscoop
Mega Airscreen: een gigantisch opblaasbaar scherm

Mega Airscreen: een gigantisch opblaasbaar scherm

Voor zeer grote oppervlakte, hebben we een megagroot opblaasbaar scherm. Een zogenaamd Airscreen. Dit megascherm heeft een projectie oppervlak van maar liefst 16 bij 8 meter. Door de grote breedte en hoogte (totaal 18 bij 13 meter !) kan de film vanaf grote afstand bekeken worden. Dit scherm kan in een tijdsbestek van ruim één uur opgezet worden. Kijk op YouTube - Airscreen hoe dit gaat. Ideaal voor bijvoorbeeld drive-in bioscopen.
Projecteren tot een afstand van 145 meter! vanaf het 16m breed scherm is mogelijk, dit is vooral handig indien vanaf een tribune geprojecteerd moeten worden of  over bijvoorbeeld een waterplas, publiek, of parkeerplaatsen.

Over Mobiloscoop

Mobiloscoop is een enthousiast, servicegericht en uiterst flexibel bedrijf gespecialiseerd in beeldprojectie en LED videobeeld op groot scherm. Het bedrijf bestaat sinds 2004 en heeft veel ervaring met digitale projectie op diverse groot formaat beeldschermen die overal kunnen staan of hangen, in de buitenlucht of onder dak.
Mobiloscoop werkt met (HD)beamers en LED-schermen van hoge kwaliteit en praktische projectieschermen in verschillende maten en soorten: weersbestendig, eenvoudig te plaatsen en te gebruiken.
Vragen over onze grootbeeldschermen? stel ze ons, maar kijk eerst even op de pagina FAQ om te zien of het antwoord op jou vraag hier misschien al bij staat!
Door het compleet kunnen aanbieden van o.a. openlucht en drive-in bioscopen, zijn we in staat scherpe prijzen te maken, en dat met hoge kwaliteit!  Huren van afzonderlijk materialen, op verschillende plaatsen, bij diverse bedrijven, maakt het duurder dan dat nodig is.  Bij Mobiloscoop heb je één aanspreekpunt waar je alles kunt regelen.
  • projectiescherm voor clip opname Jim
  • BuitenBioscoop in Houten
  • Openluchtbioscoop Exxon Mobil  2013 Spijkenisse
Over Mobiloscoop

Nu een offerte aanvragen

Klik op 'Offerte' en vul je gegevens en wensen in. Wij sturen je dan z.s.m. een offerte op maat.


Offerte aanvragen